Covid-19 informasjon:

Personer som er syke eller har lett sykdom som hoste, snue, sår hals eller feber skal ikke møte i Vågen idrettshall.

Vi ber deg kontakte Sandnes håndballklubb på post@sandneshk.no hvis du får symptomer på Covid-19, eller blir akutt syke med luftveisinfeksjon 48 timer etter besøket i Vågen idrettshall. Sandnes HK vil ta kontakt med smittevernlegen i Sandnes for videre oppfølging.

Vågen idrettshall åpner for publikum kl. 17.30

Hei og velkommen til seriestart

I år starter vi serien med hjemmekamp mot en av opprykksfavorittene Nøtterøy. Nøtterøy har i år fått ny trener, den gamle kjempen Robert Hedin, men har samtidig klart å beholde store deler av fjorårets spillertropp. Det er et veldig godt lag med mange gode, høye og sterke spillere på alle plasser, men kanskje det viktigste for oss blir å stoppe deres beste spiller, Kennie Boysen i å dominere slik han har for vane å gjøre.

Vi har i motsetning til vår motstander skiftet ut halve spillertroppen fra i fjor. Stammen har vi klart å beholde mens de store, sterke og litt rutinerte spillere har blitt erstattet med unge, fremadstormende og raske spillere.

De nye er Tord Lea Knudsen, Tollef Helland, Simon Løge, Ari Halldorsson, Oscar Wikstrøm, Niklas Bennevolli og Kristian Søraker som også tilfører oss sårt trengt rutine. Vi har også løftet opp noen av fjorårets rekrutter / juniorspillere til 1.div troppen, Bjørnar Hesthammer, Sindre Kjærstad, Håvard Øglend og Sondre Nedrebø som vi virkelig har store forventninger til.

Alle disse utskiftningene har ført til en del forandringer i spillestilen, begge veier. I motsetning til f.eks. Nøtterøy er vi relativt lave og lette og vi må derfor fokusere på enda mer fart, aggressivitet, uforutsigbarhet og lekenhet. I treningskampene vi har spilt i august / september har vi vist at vi kan beherske nettopp dette og at dette sammen med disiplin og tålmodighet blir våre sterkeste sider.

Vi gleder oss veldig til å komme i gang med det som kommer til å bli en spesiell og mest sannsynlig en uforutsigbar sesong.

Vi forventer en tøff, men samtidig severdig batalje mot Nøtterøy der vi kan vise at vår lekenhet, fart og uforutsigbarhet kan føre oss til en perfekt sesongstart!

Vel møtt!

Hilsen Dalibor Sedjak