Sandnes-Falk Horten, 1. divisjon 1920 > Forhåndsomtale

Kjære håndballvenner

Da går vi inn i siste del av håndballsesongen 2019-2020.

8 seriekamper gjenstår før vi teller opp poeng den 23. mars og tabellen skal vise sitt sanne jeg. Innen den tid skal vi gjennomføre 5 hjemmekamper og starter allerede i kveld mot Falk-Horten.

Falk-Horten trenes av ikke ukjente Johnny Jensen og laget har pr. dags dato plassert seg midt på tabellen. De kommer til Sandnes etter en sterk avslutning og seier mot nedrykkstruede Lillestrøm søndag kveld.

Vi var på Jorekstad og møtte Lillehammer søndag, en kamp vi vant med 1 mål etter en nervepirrende avslutning på kampen. For øvrig sesongens første borteseier. Vi fikk vist til tider et godt forsvarsarbeid og kom til mange 100% sjanser i løpet av kampen. Det er noe vi må se mer av i kveldens kamp skal det bli poeng.  Det blir viktig å få satt forsvaret skikkelig, samt være mer klinisk i avslutningene våre. Vi er nå i den situasjonen at vi ligger under streken, i forhold til å holde plassen i divisjonen. Vi trenger all den støtten av publikum vi kan, i kveld og fremover, for å ta nok poeng til å holde oss i 1 divisjon også neste sesong.

Spillertroppen er noe forandret, da Andre Ellertsen har meldt overgang til Viking håndball.

Kristoffer Iversen var uheldig i treningskampen mot Stavanger IF og forstuet hånden og har av den grunn ikke kunnet fullføre vanlige håndballøkter med laget, i det siste.

Atle Gudmestad, Nærbø har sagt seg villig til å hjelpe Sandnes HK i 2 kamper, i første omgang og spiller i kveld mot Falk-Horten. Han var toppscorer med 6 viktige mål mot Lillehammer på søndag, samt viste seg frem med oppofrende forsvarsspill. Han er en ledertype laget vårt savner.

Jeg krysser fingrene for kveldens kamp og satser på ny seier.

Petter Sværen – Sportssjef