Skjærgårdslekene Sandnes – Bodø

Fremgang i spillet

Sandnes – Bodø 17-25
Målscorere: Martin Hare 5, Fredrik Aksland 3, Eirik Hiim Torjusen 3, William Aar 2, Andre Ellertsen 1, Haakon Rovik 1, Simen Sagli 2.
1 omgang blir jevn første halvdel, men med Bodø i føringen hele veien. Vi henger ikke helt med med i svingene når Bodø setter fart på spillet sitt. Vi ser at enkeltspillere hos oss er i fremgang, Eirik Hiim Torjusen viser at han skal bli en god investering i dette laget etterhvert. Med mange rokeringer i laget, har vi en del å gå på i angrepsspillets faser. Vi taper nok en gang klart, men ser fremgang i deler av spillet og hos enkeltspillere som begynner å vise seg mer og mer frem. Håkon Rovik fikk i kveld mye spilletid og viser at blir en spennende spiller å følge i tiden fremover.
 Eirik Hiim Torjusen og Martin Hare
Anders Krognes Gjevik
 William Aar