Skjærgårdslekene Sandnes – Fyllingen

Mye positivt tross tap

Sandnes – Fyllingen 22-30
50 tilskuere. Målscorere: Morten Linder 6(3), Lars Sigve Hamre 4, Simen Sagli 3, Anders Krognes Gjevik 2, Abel Nagy 2, Andre Ellertsen 2, Martin Hare 1, William Aar 1, Håkon Rovik 1.

Det var et revansjesugent Sandnes lag som kom på banen i dag. Tempo på ballen og hard jobbing i forsvar resulterte i at stillingen var 11-11 etter 20 min. Unge Håkon Rovik markerte seg positivt, med god jobbing i forsvar og flott mål.De nyankomne spillerne Simen Sagli og Anders Krognes Gjevik fikk tid til å vise seg frem i kampen og var positive. Vi blir straffet hardt og kontant på utvisningene våre, og personlige feil må lukes vekk. Kampen viser nivåforskjellene på lagene utover i 2 omgang. Vi holder stand til midtveis i 2 omgang da kreftene tar slutt. Mye positivt å ta med seg videre, tross stort tap.