Tap i første kamp

Sandnes – Runar 19-25 2×25 min
75 tilskuere, deriblant jenter 16 fra Ålgård
Målscorere: Morten Linder 6 (3), Lars Sigve Hamre 3, Anders Krognes Gjevik 3, Fredrik Aksland 3, Andre Ellertsen 2, Eirik Hiim Torjusen 1, Martin Hare 1.

Det ble bråstart på kampen for guttene i kveld, ligger under 1-4 etter 6 min. Sandnes sliter innledningsvis med raske Runar spillere, som får avslutte på mål uten nevneverdig motstand. Utover i første omgang klarer guttene å heve innsatsen i forsvar slik at de kun er 2 mål bak 1 min før pause, men mislyktes med avslutningen og da Runar kontrer inn mål blir pause resultatet 11-14. 2 omgang starter med mye kjemping og det fremkommer en del personlige feil ifra begge lag. Periodevis lite mål, men Runar avslutter sterkest og vinner komfortabelt med 7 mål. Sandnes guttane må ta tak i forsvarsarbeidet til neste kamp. Nyervervelsen Anders Krognes Gjevik var Sandnes med positive spiller for kvelden.