Dalibor sine tanker om kampen

Sandnes HK - Bækkelaget

Velkommen til seriestart 2017 / 2018
Og hvilken seriestart det blir! Det er seriestart i ELITESERIEN i en ny og oppgradert hall, Sandneshallen og på toppen av alt spiller vi mot Bækkelaget, fjorårets sølvmedalje vinner! Håper virkelig flest mulig kommer på onsdag for å se og støtte oss i denne historiske kampen!

Siden siste seriekamp har det gått ca. 5 måneder og vi har brukt denne tiden på å trene veldig godt og på å spille treningskamper den siste tiden. Vi har økt treningsmengden betraktelig og jeg tør å påstå at vi aldri før har trent så godt som i år. Fysikken er på plass og det eneste som gjenstår er å bli vant med det nivået vi møter i år. Der må vi være ærlig og si at vi er litt usikre hvor vi står i forhold til de etablerte elitelagene. Intensiteten er høyere, spillet går raskere og motstandere er sterkere enn det gutta har møtt før så det kan ta noen kamper før vi er der vi bør være.

Treningskampene har vist at hvis vi er på topp så holder vi elitenivå, men alle vet at det er vanskelig å alltid være på topp. Derfor er det viktigste for oss i år å finne et gjennomsnittlig nivå som matcher de andre lagene.

Vi har også hatt litt utskiftninger i troppen siden i fjor. Michael Hemmer og Max Kalliske har funnet seg klubber i Tyskland, mens Bostjan har avsluttet sin spiller karriere og blitt trener for vårt rekruttlag i 2. divisjon.

Vi har fått inn 5 nye spillere i troppen. Ole Andre Lerang, målvakt fra Viking, Eirik Hiim Torjusen, bakspiller fra Viking, Simen Sagli, strekspiller fra Haslum, Anders Krognes Gjevik,høyre bakspiller fra Stord og Lars Dobbe, strekspiller fra Nærbø. I tillegg er Håkon Rovik, bakspiller fra vår egen stall, løftet opp i elitetroppen etter nærmere et år på sidelinjen pga. skade.

Vi har en enda bredere og sterkere tropp enn i fjor og vi møter Bsk mer eller mindre skadefri og fulle av optimisme, entusiasme og selvtillit. Selv om Bsk er store favoritter så skal vi være såpass på og tilstede og klar til å kapre poeng når sjansen byr seg!

Kom og støtt oss, det er tross alt elitehåndball i Sandnes! Vel møtt!

Dalibor Sedjak
Trener Sandnes HK