Sandnes – Bodø HK

Dalibor sine tanker om kampen

Hei,

Velkommen til ny hjemmekamp, denne gangen mot Bodø HK!

Først og fremst vil jeg på vegne av hele laget og støtteapparatet takke for den flotte støtten dere ga oss i vår første kamp i Eliteserien. Håper også, selv om det ble tap, at opplevelsen og følelsen var bra og ga mersmak!

Bodø HK er egentlig en stormakt i norsk herrehåndball sammenheng. Og selv om de har mistet et par av de viktigste spillerne fra i fjor så har de beholdt stammen i laget og erstattet de med kanskje enda bedre spillere. Bodø trenes av Børge Lund som de fleste bør ha kjennskap til. I likhet med spillestilen hans så spiller Bodø veldig tøft og godt i forsvar, har raske og effektive kanter og et varierende angrepsspill.

Vi er på gang. Det går bedre og bedre for hver kamp og vi nærmer oss elitenivået med stormskritt. Bortekampen mot Kolstad viste at de gode periodene har blitt lenger og vi gjøre færre feil i de dårlige periodene. I den kampen var det bare marginer som gikk i mot oss som ødela for seieren.

Bodø er selvfølgelig storfavoritter, men vi føler vi er på gang og vi vet at sjansene våre kommer så det gjelder bare å tørre og ta de! Kom og støtt oss, kanskje du får oppleve Sandnes HKs første seier i Eliteserien noensinne!

Vel møtt!

Med vennlig hilsen
Dalibor Sedjak
Trener Sandnes HK