Dalibor sine tanker om kampen!

Nøtterøy - Sandnes HK

Hei,

I det vi skriver denne teksten er det lørdag og vi sitter på bussen på vei til Tønsberg til morgendagens kamp mot Nøtterøy.

Vi møter vår gamle kjenning Nøtterøy i en kamp som vi absolutt bør vinne eller ta poeng i hvis vi skal opprettholde målsettingen vår om sluttspillplass. Nøtterøy rykket opp sammen med oss i fjor. Det er et veldig godt lag som spesielt på hjemmebane spiller med masse energi og entusiasme. De har et godt og tøft forsvar, to gode målvakter mens angrepsspillet varierer veldig og er avhengig av at deres store stjerne, Khaled Chentout, lykkes. Det kan vi trygt si at han gjorde mot oss i fjor. Vi tapte begge kampene og spesielt den bortekampen var en forferdelig opplevelse for våres del.

Dette satser vi på å revansjere i år. Vi er et år eldre og smartere og vi stiller med fullt mannskap som er proppfullt av selvtillit etter den flotte seieren mot Bodø for 10 dager siden. Klarer vi å skape den energien i laget og samtidig beholder roen og disiplinen så er har vi gode sjanser på seier i morgen.

Hilsen
Dali