Sandnes – Drammen

Dalibor sine tanker om kampen

Hei,
Velkommen til ny hjemmekamp, denne gangen mot Drammen HK! Først og fremst vil jeg på vegne av hele laget og støtteapparatet takke for flott støtte dere ga oss i vår første seier i Eliteserien og håper nå at enda flere kommer og ser oss mot Drammen HK på søndag! Drammen HK er egentlig en stormakt i norsk herrehåndball sammenheng. Og selv om de har hatt noen vanskelige sesonger med labre resultater så er årets utgave en klar medaljekandidat. Drammen trenes av Kristian Kjelling som de fleste bør ha kjennskap til. Lagets største stjerner er Joakim Hykkerud, Gøran Sørheim og Johannes Hippe. Drammen spiller veldig agressivt og godt i forsvar, har raske og effektive kanter og et trøkk i angrepet som er veldig vanskelig å stå i mot. Vi er på gang.  To seirer på rad, Bodø og Nøtterøy, uten at vi har storspilt i noen av kampene. Derfor har vi stor tro på at vi kan gjøre livet surt for Drammen også! Drammen er selvfølgelig storfavoritter, men vi føler vi er på gang og vi vet at den kampen der hele laget spiller over evne nærmer seg!
Kom og støtt oss!
Vel møtt!