Sandnes – Falk Horten

Dalibor sine tanker om kampen

Hei,

Velkommen til ny hjemmekamp, denne gangen mot Falk Horten! Jeg vil igjen, på vegne av hele laget og støtteapparatet, takke for flott støtte dere ga oss i kampen mot Drammen. Håper også, selv om det ble tap og vi spilte en direkte dårlig 2. omgang at opplevelsen og følelsen var bra og ga mersmak. Vi trenger alles støtte nå på søndag i kampen mot Falk Horten som er et lag vi helst bør slå på hjemmebane for å opprettholde vår målsetting om sluttspillplass. Falk Horten trenes av Jonny Jensen som de fleste har hørt om før. I likhet med spillestilen hans så spiller Falk veldig tøft og godt i forsvar, har raske og effektive kanter og et varierende angrepsspill. Slik vi ser det, er Falk veldig avhengig av at deres første målvakt Zivojin Ilic og deres storscorer Stefan Ilic har dagen. Sistenevnte er forøvrig toppscorer i eliteserie per dags dato. Vi har trent og forberedt oss godt denne uken og er klare til å rette opp, spesielt det elendige angrepsspillet vi viste i 2.omgang mot Drammen. Gutta er gira og vet at med seier på søndag så har vi hatt en fantastisk start på årets sesong og at grunnlaget for fornyet kontrakt og sluttspill er lagt!

Vel møtt!

Med vennlig hilsen

Dalibor Sedjak