Elverum – Sandnes HK

Dalibor sine tanker om kampen

Hei,

I dag er det gått et par dager siden den merkelige kampen hjemme mot Falk og vi har endelig roet ned nervene etter den unødvendig nervepirrende, men likevel positive opplevelsen. Å slippe inn bare 6 mål til pause, 21 etter pause og egentlig ha full kontroll på kampen til å rote det til slik at det blir spenning helt til slutt, må jo ha vært en helt sinnssyk kul opplevelse for publikum! Vi håper at enda flere kommer og ser på neste hjemmekamp 12.11.17 mot Kolstad for bedre underholdning enn dette skal du se lenge etter!

Men før den kampen er det vår tur å reise til Elverum, onsdag 01.11.17, og møte Norges beste lag de siste årene, Elverum. Dette må jo være årets letteste men samtidig årets kjekkeste kamp å spille. Elverum borte, ingen press, masse folk på tribunen i en skikkelig håndballhall, flott ramme rundt kampen og bra stemning!

Alt ligger egentlig til rette for å detonere en skikkelig bombe, nemlig å stjele et poeng eller to fra Elverum! Det er ikke mange som har klart det, men det er absolutt mulig! Haslum viste for ikke så lenge siden hvordan det skal gjøres.
Masse energi, disiplin, godt kollektiv spill i angrep og i forsvar, strålende målvakt og en god del fandenivoldsk innstilling!
Alt dette mener jeg vi allerede har i laget vårt, men til nå har vi vist det bare i korte perioder av kampene. Klarer vi å få til alt dette i nesten hele kampen mot Elverum, kan alt skje!

Vi er klar og vi har troen på at det meste er mulig!

Mvh
Dalibor Sedjak