Sandnes – Kolstad

Dalibor sine tanker om kampen

Hei,

Vi fikk et brutalt møte med Norges beste lag for tiden, Elverum, forrige onsdag der vi krasjlandet til de grader og fikk oss en skikkelig leksjon i hvordan håndball egentlig skal spilles. Denne uken har derfor handlet om å prøve å ta lærdom av den kampen og ikke henge seg altfor mye opp i resultatet og den hjelpesløse følelsen vi satt med etter kampen.

For det har vi egentlig ingen grunn og heller ikke tid til. Førstkommende søndag er det en veldig viktig kamp hjemme mot Trondheimslaget, Kolstad som slo oss ut av cupen for noen uker siden!

Kolstad er først og fremst et veldig godt kollektiv, hvor tøft forsvar og godt keeperspill er fremtredende. Kontraen drives opp av to ekstremt raske kanter og angrepsspilet styres av Lasse Balstad som for øvrig er å se på det norske rekruttlandslaget for tiden. Kolstad slet litt i starten av sesongen, men har vunnet de tre siste kampene sine. Spesielt den siste kampen mot Drammen er et overraskende og ikke minst imponerende resultat.

Vi skal trene godt denne uken. Vi har en del å jobbe med og kampen mot Elverum ga oss veldig mange svar som vi må gjøre noe med før søndagens kamp. Det handler også om å revansjere cup tapet fra tidligere, men det er enda viktigere å holde Kolstad bak oss på tabellen.

Det gjør vi ved å slå de på søndag og holde tre poengs avstand!

Kom og støtt oss! Vi har vist tidligere at vi leverer skikkelig bra underholdning på hjemmebane og det kommer vi garantert til å gjøre igjen!

Vel møtt!