ØIF Arendal – Sandnes

Dalibor sine tanker om kampen

Hei,

Først og fremst takk for støtten i Kolstad kampen! Det er utrolig viktig og veldig inspirerende for spillerne og støtteapparatet at vi føler stemningen og den positive energien som skapes på tribunen, da gir vi det lille ekstra!

Men nå er det ØIF som gjelder. ØIF Arendal på bortebane er ikke akkurat den enkleste oppgaven for et nyopprykket lag å takle, men vi drar til Arendal med håp og tro at vi skal takle det på en bedre måte enn bortekampen mot Elverum.

ØIF er sammen med Elverum det beste laget i Norge. De trenes av, nå etterhvert, trenerlegenden Marinko Kurtovic og har flust av strålende spillere på alle spilleplasser. Her må vi fremheve Josip Vidovic, Eirik Heia Pedersen og Sondre Paulsen som kanskje de viktigste, men også kantspillerne August Baskår Pedersen og Sander Simonsen er av ypperste klasse. ØIF slet en del med skader på mange spillere i starten av sesongen, men det ser ut som de har klart å ri av den stormen. Det viser bare det siste, meget imponerende resultatet, de oppnådde. 27-27 borte mot Göppingen!

Vi er skadefri og har trent og forberedt oss godt til kampen. Vi reiser til Arendal veldig motivert og med stor tro på at vi kan prestere bedre enn mot Elverum og til og med stjele et poeng eller to hvis sjanser byr seg!

Hilsen Dali!