Sandnes – Haslum HK

Dalibor sine tanker om kampen

Hei

Det ble som forventet en krasjlanding borte mot ØIF Arendal, men det ble i allefall en litt mildere en enn den vi opplevde borte mot Elverum. Selv om det ble stortap så sitter vi igjen med noe positivt etter kampen. Vi var for alvor med i ca. 20 min. og ØIF måtte virkelig kjempe og ta i før kvalitetsforskjellen kom frem. Etter siste stortap reiste vi oss mesterlig og vant hjemme mot Kolstad så vi satser på samme stortap effekt nå når Haslum gjester Sandneshallen. Haslum er et av de mestvinnende lagene i Norge og selv om de kanskje er i et lite generasjonskifte nå så er det fortsatt et storlag vi møter på søndag. Tøft og til tider brutalt forsvar, raske kanter og giftig angrepspill er Haslums kjennetegn. Deres beste og farligste spilllere er målvakten Håvard Åsheim, bakspilleren Anders Røe og ikke minst landlagsspilleren og neste års utenlands proff, Magnus Søndenå. Vi har bevist at alle kan stoppes og at ingen er uslåelig i Sandneshallen. Vi må forberede oss godt denne uken, være enda mer disiplinert i vårt forsvar og super giftig i kontring og angrepsspillet vårt hvis vi skal sitte igjen med 2 poeng!
Vi har troen på seier og håper at dere der ute har det også! Kom i Sandneshallen, der er der det skjer på søndag kl 1800!
God kamp!