Halden – Sandnes

Petter sine tanker om kampen

Hei

Vi har nå hatt noen dager på oss, etter det sure nederlaget hjemme mot Haslum, og ser frem mot neste kamp. Vi viser i kampen mot Haslum at det ikke skal bli lett å slå oss hjemme i Sandneshallen, når intensiteten og fighterviljen er på plass. Vi hadde absolutt fortjent minst et poeng i den kampen, men satser nå på at i neste hjemmekamp, vil marginene være på vår side. Vi håper at enda flere kommer og ser på neste hjemmekamp lørdag 16.12.2017 kl. 1600 (Merk tidspunktet) mot Fyllingen, for bedre underholdning enn dette skal du lete lenge etter.

Det blir årets siste hjemmekamp og vi håper det kommer flere på tribunen og hjelper oss til seier.

Halden leder pr. dags dato serien med 2 poeng foran Arendal med 1 kamp mindre spilt. De har imponert så langt i sesongen og det blir ikke en enkel oppgave for oss.   De er ubeseiret i sine hjemmekamper til nå, det vil bli en bombe om vi stikker av med alle poengene her. Men med stor energi, disiplin, godt kollektiv spill i angrep og forsvar, gode målvakter og en god del fandenivoldsk innsats er alt mulig i denne serien.

Vi gleder oss til kampen!

Petter Sværen
Sportssjef herrerlaget