Sandnes – FyllingenBergen

Dalibor sine tanker om kampen

Hei,

Hårføner mot BSK, holdningsforbedring og seier hjemme mot Fyllingen, det er oppskriften for denne uken som kommer! Søndagens kamp borte mot BSK er vi nesten ferdige med og laget er nødt å vise at det kan reise seg i løpet av uken hvis det skal bli seier mot Fyllingen på lørdag. Vi møter et lag som spiller godt på hjemmebane men sliter veldig mot de fleste lagene på bortebane. De har slitt spesielt i forsvar og da må vi være på hugget og utnytte den usikkerhet de har vist til nå. Vi har vist i kamp etter kamp at dersom vi spiller som et lag, kjemper, står sammen og blør for hverandre at vi kan hamle opp med de fleste lagene i eliteserien. Dette er jo selvfølgelig nøkkelen og oppskriften på seier i lørdagens kamp og vi skal være klar til å gi alt vi har for å sitte igjen med de sårt trengte poengene! Kom og se oss i årets siste hjemmekamp mot Fyllingen lørdag kl 1600!