Månedens lag Menn Desember 2017

To nye spillere på månedens lag

Norsk Topphåndball presenterer  sesongens fjerde «Månedens lag» for Eliteserien menn.

 

Laget er tatt ut basert på tilbakemeldinger fra trenerne, fagjuryen i hall og statistikk.

 

Gøran Sørheim styrer Drammen HK fra midtposisjonen sin og også på månedens lag igjen. Det er fjerde gangen han er med på månedens lag denne sesongen. Han har faktisk vært på alle månedens lag.

Emil Sundal, Bækkelaget, tar plass på høyresiden igjen som i forrige måned. Sundal er også toppscorer i Eliteserien pr. 5. januar 2018.

På høyre kant er Kevin Gulliksen, Elverum, tilbake, han kom også på månedens lag for september og oktober. Gulliksen er også Elverums toppscorer så langt i sesongen.

Joakim Hykkerud, Drammen, tar plass på linja igjen, plassen han også hadde på månedens lag for oktober. I januar vil vi også få se Hykkerud i EM for Håndballgutta sammen med Sørheim.

Gjensyn også med August B. Pedersen på venstre kant. Pedersen har hatt en meget god periode for ØIF Arendal som topper tabellen i Eliteserien for tiden.

To nye spiller denne gangen. Han ene har hatt en meget god periode for Haslum HK.  Anders Røe, med to banens beste kåringer og 9 mål i to kamper ila desember. Nå er Røe også inne på topp 10 toppscorerlisten og inntar venstre bakspiller i månedens lag.

Han andre komplementerer midtlinjen for Drammen, målvakt Mathias Kolstad Holm! En spiller som har stoppet mange baller for Drammen i desember!

Posisjon Navn Klubb
Målvakt Mathias Kolstad Holm Drammen
Venstre kantspiller August Baskår Pedersen ØIF Arendal
Venstre bakspiller Anders Røe Haslum
Midtre bakspiller Gøran Sørheim Drammen
Linjespiller Joakim Hykkerud Drammen
Høyre bakspiller Emil Sundal Bækkelaget
Høyre kantspiller Kevin Gulliksen Elverum

 

 

NTH gratulerer alle spillerne!