Sandnes – Elverum

Dalibor sine tanker om kampen

Hei

Velkommen til nok en hjemmekamp, denne gangen mot Norges suverent beste lag Elverum!

Vi møter et Elverum fullt av gode internasjonale spillere med masse erfaring som samtidig er veldig godt samspilt. Med det i tankene så sier det seg selv at det blir en nesten umulig oppgave for oss å hente poeng i denne kampen. Men sjansen vår ligger i at de tar litt lett på oss og har tankene sine allerede på sluttspillet og at vi har ingenting å tape og virkelig kan slippe oss løs.

Når det gjelder oss så er vi klar til å rette opp inntrykket fra forrige hjemmekamp. Som sagt allerede så har vi ingen press på oss lenger og kan virkelig kose oss mot Elverum. Det kan jo selvfølgelig slå feil ut, men jeg er sikker på at gutta er gira til å vise at vi også kan spille håndball på elitenivå og at vi hører hjemme i eliteserien.

God kamp!