Sandnes – ØIF Arendal

Dalibor sine tanker om kampen

Velkommen til kamp!

Onsdagens motstander er nok et topplag, nemlig ØIF Arendal. Det som kjennetegner laget er et utfordrende 5-1 forsvar og et vanvittig tempo når de får tak i ballen. Det er gode spillere med masse erfaring på alle spilleplasser, men samtidig er de ganske avhengig av deres midtback Josip Vidovic både i forsvar og i angrep.

Vi er nå offisielt et 1.divisjonslag neste sesong. Vi er selvfølgelig veldig skuffet at vi ikke klarte målet vårt, men vi må allerede tenke fremover og på hvordan vi kan få en verdig avslutning på denne sesongen.

Vi viste i forrige hjemmekamp mot Elverum at vi med senkede skuldre og skikkelig tilstedeværelse kan hamle opp med Norges beste lag. Det er derfor vi går inn i denne kampen med stor tro på at det er mulig å slå et ØIF Arendal som kanskje ikke er i sin beste form om dagen.

God kamp!