Haslum – Sandnes

Dalibor sine tanker om kampen

Hei

Da er det klart for siste bortekamp denne sesongen og vi skal reise til Bekkestua og møte Haslum førstkommende onsdag kl 1830. Hjemmekampen mot Haslum endte med et veldig surt ettmålstap og det var kanskje der sesongen snudde i negativ retning for våres del. Vi spilte en veldig god første omgang og ledet på det meste med syv mål, men så giret Haslum litt opp og spiste opp vår ledelse og satte inn seiersmålet 2 sekunder før slutt. Når vi nå ser tilbake på sesongen så var det kanskje der de andre lagene virkelig fikk øynene opp for oss og begynte for alvor å ta oss seriøst, mens vi fikk oss en mental knekk som vi ikke hadde erfaring nok til å takle!? Uansett hvordan vi ønsker å se på det så var det veldig surt og vi er super gira på å revansjere det hjemmetapet!