Treningskamp – Nærbø mot Sandnes

Dalibor sine tanker om kampen

Hei og velkommen til treningskamp

Førstkommende lørdag spiller vi treningskamp mot Nærbø i Nye Loen. Et fint forspill før feiring av Sankthans så kom og se!

Vi har trent mye og godt siden påske og jeg regner med at gutta er rimelig glad og klar for å bryte litt av og spille kamp igjen. Det har også kommet noen forandringer i fht. fjorårets tropp, Harald har lagt opp/trappet ned, William og Anders har reist hjem til Trondheim igjen og Oli har lagt opp. Men vi har også fått inn noen nye fjes og alle de kommer til å spille på lørdag.

De nye er:

Kristoffer Iversen, høyre bakspiller, tilbake hos oss igjen etter et år i Viking.
Sondre Steen Hansen, høyre kant fra Nærbø.
Sander Ree-Lindstad, bakspiller fra Elverum.
Stian Christiansen, venstre bakspiller fra Storhamar.
Ole Andre Oftedal, bakspiller fra SIF, foreløpig ute med skade.

Dette blir første kamp for den nye troppen og det blir veldig spennende å se hvordan det kommer til å se ut. Vi forventer ikke topp kvalitet, men vi vet at det blir bra underholdning og topp stemning i Nye Loen!

Velkommen!