Skjærgårdslekene 2018

Tønsberg

På fredag reiste vi til Tønsberg for å være med i Skjærgårdslekene 2018. Der spilte vi mot ØIF Arendal, AIK, St.Halvard og Falk Horten. Takker vår samarbeidspartner Sven Kvia for lån av 4 flotte biler som gjorde at gutta fikk en grei kjøretur til Tønsberg.

Kampen mot ØIF på fredagskvelden bar preg av at det var første kamp denne sesongen og at gutta hadde sittet i bil i 7 timer. Kort oppsummert så var etablert forsvar og returløp godkjent mens vi sliter i etablert angrep som ØIF etterhvert utnytter og vinner komfortabelt.

Lørdag morgen møtte vi AIK fra svensk eliteserie. I likhet med ØIF kampen spiller vi bra forsvar men sliter igjen i angrep. Kampen kunne og burde vi vippet i vår favør men et par dårlige vurderinger i to siste angrep gjør at vi taper med to mål.

Før kampen mot St.Halvard lørdag ettermiddag ble vi enig om at bare seier var godt nok. Vi kom tregt i gang og lå under med 5 mål etter bare ti minutt, men vi klarer å ta oss i sammen og fører stort sett hele kampen helt til det er et par minutt igjen. Kampen ender 24-24 og i likhet med de to første kampene er forsvaret OK mens vi roter en del i etablert angrep.

Siste kampen denne helgen spilte vi i går mot Falk Horten. Igjen var forsvaret ok og det etablerte angrepet var bedre enn i de foregående kampene, men vi skyter for dårlig som gjør at vi taper denne kampen også med to mål.

En veldig bra helg der vi kommer i gang med kamper som gir oss noen pekepinn på hva som er bra og hva vi må jobbe mer med. De nye spillerne er i gang men spilte lite pga. småskader og vi tester ut nye systemer. Kanskje det viktigste vi lærte denne helgen er at vi som lag må lære oss å vinne kamper igjen. Vi hadde mulighet å vinne 3 av kampene denne helgen men vi klarte bare en uavgjort. Kort oppsummert så er vi fornøyd med etablert forsvar og returløp mens vi må jobbe masse med vårt angrepsspill.