Sandnes – Oslo Studentenes IK

Dalibor sine tanker om kampen

Hei

Velkommen til sesongens første hjemmekamp!

I første hjemmekamp denne sesongen møter vi Oslo Studentenes IK. Det er et nyopprykket lag som vi i skrivende stund ikke vet så veldig mye om bortsett fra at det består av en del rutinerte spillere med noe 1.div erfaring fra før og en del unge studenter. De tapte sin første kamp som var hjemme mot Nøtterøy og er sikkert lystne på å revansjere det tapet.

Når det gjelder oss så tapte vi mot St.Hallvard pga. av at vi ikke utnyttet godt nok de mulighetene som vi hadde og motstanderen gjorde nettopp det. Dette kan skje igjen på søndag hvis vi ikke er 100 prosent til stedet. Derfor må vi først og fremst tenke på oss selv, det vil si at selv om vi kanskje er favoritter i denne kampen så må vi opp mot vårt beste for å vinne denne kampen.

Jeg er sikker på at gutta etter kampen mot St.Hallvard sitter igjen med en følelse at vi kunne og burde gjort en del ting bedre og at de er veldig sugne på å virkelig grave dypt ned i kjelleren og gjøre alt de kan for å vinne sesongens første hjemmekamp.

God kamp!