Sandnes – Follo HK

Dalibor sine tanker om kampen

Hei

For det første vil jeg på lagets vegne beklage den tilsynelatande likegyldige holdningen vi viste på søndag. Selv om vi vant kampen veldig komfortabelt er det ikke slik vi har lyst å fremstå. Vi setter veldig pris på alle de som jobber dugnad for at vi skal kunne spille kamper og alle de som kommer og ser på og vi håper virkelig at dere kommer igjen!

Neste hjemmekamp er mot Follo som de siste årene har slitt noe veldig, men ser ut til å være på vei opp igjen. De har beholdt stammen i laget og fått inn noen nye erfarne spillere blant annet en dansk spillende trener. De spiller 3-2-1 forsvar, har god målvakt og en veldig farlig høyre side i angrep.

Når det gjelder oss så sliter vi litt med skader for øyeblikket. Håkon sliter med et håndledd, Lars Sigve med kneet, Stian og Simen med strekk osv. Tross alt det så mener jeg at vi har nok bredde og ikke minst nok kvalitet i troppen vår til å kunne hamle opp med Follo. Selvfølgelig forutsetter det rett innstilling før kampen og topp innsats og glød i det kampen starter!

God kamp!