Viking – Sandnes

Dalibor sine tanker om kampen

Hei og velkommen til årets første lokaloppgjør!

Det er gått ca. ett og et halvt år siden siste lokaloppgjør mellom Viking håndball og Sandnes HK der vi i mellomtiden har vært på besøk i eliteserien og Viking håndball i 2.divisjon. To ganske forskjellige opplevelser, men som likevel har resultert i at begge lagene har mistet og fått inn mange nye spillere og som fortsatt leter etter toppformen.

Viking har fått inn mange spennende og gode forsterkninger, to bakspillere fra Fyllingen, høyre kant fra Runar, strekspiller fra Færøyene, målvakt fra Sverige, og som sammen med de «gamle» Viking spillerne utgjør et veldig sterkt kollektiv som jeg tror kommer til å kjempe i toppen allerede i år.

Når det gjelder oss så fikk vi en etterlengtet og veldig positiv opplevelse mot Viking TIF. Det ble seier og vi viste tidvis ganske oppløftende og bra spill. Det som kanskje gledet oss mest er at vi viste et fantastisk moral når vi klarte å holde hodet kaldt da Viking TIF kom i ryggen på oss og at vi avgjorde kampen på imponerende vis. Den kampen ga oss noen svar og vi vet hva vi må forbedre rent taktisk inn mot neste kamp.

Vi har stor respekt for Viking Stavanger og vi vet at de kommer til å gjøre det de kan for å slå oss, men vi tror at den bredden og vinner viljen vi har i laget kommer til å bli utslagsgivende til vår fordel!

God kamp!