Sandnes – Charlottenlund

Dalibor sine tanker om kampen

Hei og velkommen på kamp!

Først og fremst takk for støtten vi fikk mot Viking håndball! Den seieren betydde veldig mye for gutta og det ser ut som at laget har løftet seg på et helt annet nivå etter den kampen.

Nå er vi inne i en periode hvor vi har 3 kamper på en uke der 2 av de er på bortebane. Den første er vi ferdig med, nemlig borte mot Vålerenga. En relativt kontrollert seier hvor vi fikk rullert på laget og ikke trengte å brenne av for mye krutt siden vi får besøk av en en mye tøffere motstander til helgen

Helgens motstander er Charlottenlund fra Trondheim. Et tøft og nokså rutinert lag med fjorårets beste Kolstad spiller, Kristoffer Østmo, i spissen. Han er CSKs beste og viktigste spiller, spesielt i angrep og blir den vi helt klart må temme opp. I tillegg spiller CSK et solid og tøft 6-0 forsvar som er vanskelig å bryte gjennom og vi må helt klart score en god del mål bak fra banen.

Gutta er klar til å fortsette den gode trenden vi er i nå med rett innstilling, glød og entusiasme og er klar til å gi alt for nok en seier!

God kamp!

 

Trykk på bilde for å lese kampfakta