Sandnes – HK Herulf Moss

Dalibor sine tanker om kampen

Hei og velkommen på kamp!

Vi er i flyten for tiden og den perioden med 3 kamper i løpet av en uke endte som vi håpte. Det endte med 3 seirer hvor vi samtidig rullerte på hele troppen og forhåpentligvis fikk økt selvtilliten til enda flere spillere.

Helgens motstander er Herulf fra Moss. Et tøft, rutinert lag med nokså jevn tropp. Det er kanskje en spiller som skiller seg ut og det er Sebastian Schwartz. Han spiller venstre back og er en veldig viktig brikke i både forsvar og angrep. Herulf er et lag som spiller veldig disiplinert og er vanskelig å bryte ned så vi må være skikkelig på hugget for å innkassere en ny seier.

Gutta er klar til å fortsette den gode trenden vi er i nå med rett innstilling, glød og entusiasme og er klar til å gi alt for nok en seier!

God kamp!