Sandnes – Nøtterøy

Dalibor sine tanker om kampen

Hei og velkommen

Helgens motstander er Nøtterøy, et lag vi har møtt 6 ganger i seriespill tidligere, 4 ganger i 1.div., sesongene 2015/16 og 2016/17 og 2 ganger i eliteserien i fjor. Vi har liksom fulgt hverandre i 4 sesonger nå, først 2 sesonger i 1.divisjonen så i eliteserien og igjen i år i 1.divisjon. Totalt leder de 4-2 og siste gang vi vant på hjemmebane var 2015/16 sesongen. Alle er vel enig at det er på tide med å revansjere alle hjemmetapene…

Nøtterøy ligger et poeng bak oss og har som oss mål om å komme seg opp i eliteserien så fort som mulig, det vil si at dette blir et toppkamp som betyr en god del for begge lag. Nøtterøy er et veldig godt lag med mange gode spillere på alle plasser men kanskje det viktigste for oss er å stoppe deres beste spiller, Khaled Chentout i å dominere slik han har for vane å gjøre. I tillegg må vi spille disiplinert i angrep og stoppe deres veldig effektive kontra og ankomst.

Vi kommer fra en sterk borteseier mot Sandefjord der gutta presterte utrolig bra med tanke på en 7 timers busstur i kroppen. Vi var ikke på topp, men som i de siste kampene klarer gutta å prestere så pass bra at vi til slutt kontrollerer kampen til en sikker seier. Dette syns vi kjennetegner et topplag, men da må også topp prestasjonene komme mot topplagene og det er det som skal til for å slå Nøtterøy på søndag.

Vi sliter med noen småskader og litt sykdom, men det ser ut som de fleste blir klar til søndag og er klar til å gi alt for å revansjere hjemmetapene og øke forspranget til 3 poeng.

Vel møtt!