Sandnes – St. Hallvard

Dalibor sine tanker om kampen

Hei og velkommen

Da er det klart for nok en toppkamp førstkommende søndag. Det er nemlig lederlaget St.Hallvard som kommer på besøk.

Bortekampen endte med 7 målstap så vi har en del å revansjere. St.Hallvard spiller et kompakt og veldig godt 6-0 forsvar og har i tillegg kanskje det beste målvaktsteamet i årets 1.divisjon. I angrep spiller de veldig disiplinert med lange angrep der det meste dreier seg om Jørgen Jansrud og Viktor Hedin.Det er et veldig godt lag som kommer på besøk og vi må virkelig være på topp for å lykkes.

Nå har vi hatt en helg uten kamp som jeg tror gutta har hatt godt av siden vi fikk trent veldig godt i forrige uke. I tillegg fikk gutta som sliter litt med småskader tid til å pleie disse.

Denne uken skal vi fortsette å forberede oss til St.Hallvard slik at vi er klar til søndag kl 1800 i Sandneshallen til en kamp som mest sannsynlig avgjør hvem som ligger på toppen av tabellen i det vi tar julepause!

Vel møtt!