Norden Cup i Gøteborg

SHK gutter 13 til kvartfinalen i Norden cup.

SHK gutter 13 har 27-30.12 deltatt i Norden cup i Gøteborg.

Her blir de beste lagene fra Norden invitert. SHK kvalifiserte seg gjennom å komme til semifinalen i Petter Wessel cup. SHK innledet med å vinne to kamper mot Grankulla fra Finland og H43 fra Sverige. Her spilte Sandnesguttene veldig bra angrepshåndball og solid 3-2-1- forsvar. I siste puljekamp ble det tap mot Täby fra Sverige som seinere ble slått ut i semifinalen. Dermed var SHK klar for kvartfinale. Her møtte SHK det finske mesterlaget BK-46. De stod med 54 seire på rad før Norden Cup. BK-46 hadde et annet nivå enn guttene fra SHK og vant 21-12. BK-46 vant senere Norden cup ved å slå Storhamar i finalen 27-19.

I plasseringskampene ble det to knepne tap, slik at SHK endte på 8.plass. Liten tropp med kun 8 utespillere og småskader gjorde at SHK ikke klarte å holde nivået i plasseringskampene. Vi er imidlertid veldig stolte og fornøyde med å ha blitt blant de 8 beste lagene i Norden.

Trenerne Siv Skjennum Vigesdal og Steinar Søraas sier det er kjekt å ha nivået inne blant de 5-8 beste lagene. Det var kun 3-4 lag som hadde et annet nivå inne enn SHK i denne turneringen. De beste lagene hadde en helt annen fysikk enn våre spillere. Det har vært en utrolig kjekk turnering. Nå vet vi hvor lista ligger for å bli blant de beste i Norden.

Trenerne setter pris på den gode støtten fra foreldre, søsken og besteforeldre som støtte laget fra tribunen gjennom hele turneringen. Også SHK-supporterne markerte seg på en positiv måte med egne t-skjorter, flagg og bjeller.