Sandnes – Vålerenga

Dalibor sine tanker om kampen

Hei og velkommen til kamp!

Første hjemmekamp i det nye året og motstanderen er Vålerenga. Et lag som til nå har tapt alle sine kamper og ser ut til allerede være klar til å ta turen ned til 2.divisjon igjen. Men vi må møte opp med riktig innstilling for Vålerenga består av talentfulle spillere som kan straffe litt slapp inngang til kampen. Vi erfarte det sist forrige søndag mot Follo der vi kanskje ikke helt trodde at spillerne vi møtte var så gode. Det resulterte i 42 innslupne mål og selv om vi scoret 35, som er fantastisk til en bortekamp å være, ble det et klart tap.

Jeg tror at Vålerenga møter oss på det verst tenkelige tidspunktet for deres del fordi jeg håper og tror at gutta er super gira for å revansjere Follo tapet og vise at 42 innslupne mål bare var et arbeidsuhell!

Vel møtt!

Med vennlig hilsen
Dalibor Sedjak