Sandnes – Viking

Dalibor sine tanker om kampen

Hei og velkommen til kamp

Det er gått bare noen dager siden det forferdelige tapet i Bergen mot Viking TIF som jeg håper ga oss en skikkelig vekker før lokaloppgjøret mot Viking!

Lokaloppgjør lever alltid sitt eget liv der det heldigvis ikke er så viktig hva som har skjedd i forkant av oppgjørene. Vi møter et Viking lag som varierer veldig i prestasjoner, men som på sitt beste kan slå alle lagene i 1.divisjon. Et lag som har massevis av individuell kvalitet, med Blonz i spissen, og når de samtidig treffer med det kollektive er de veldig vanskelig å stå i mot.

Når det gjelder oss så må vi finne tilbake til gløden og viljen til å fighte i forsvarsspillet vi hadde i høst, samtidig må vi spille litt mer kollektivt og tålmodig i etablert angrep enn det vi har gjort i de siste kampene. Vi hadde litt av de samme utfordringene foran forrige møtet med Viking som vi likevel klarte å komme over og vinne kampen relativt komfortabelt.

Vi skal hjem og jobbe hardt denne uken slik at vi er klar til å gi alt mot et helt sikkert revansjesugent Viking lag!

Med vennlig hilsen
Dalibor Sedjak