Sandnes – Sandefjord

Dalibor sine tanker om kampen

Hei og velkommen til kamp!

I årets kanskje siste hjemmekamp møter vi den gamle storheten Sandefjord. Vi møter et lag som er i kjempeform om dagen. Siden vi møtte de i november der vi vant med 5 mål har Sandefjord vunnet 8 kamper, spilt 2 uavgjort og kun tapt 1 kamp og det på bortebane mot serievinner St.Hallvard.

De spiller fin kollektiv håndball i angrep og et moderne offensiv 6-0 forsvar. Laget består av mange unge talentfulle gutter med et par rutinerte ringrever på de rette plassene.

Vi møter opp til denne kampen med to relativt enkle seire i bagasjen der vi ikke spilte mot vårt beste men viste at vi ikke har glemt hvordan kampene vinnes. Og det er kanskje det viktigste vi må ta med oss inn mot denne kampen. Lysten og viljen til å vinne dueller både fremover og bakover og respekt for motstanderen!

Klarer vi dette og hvis vi i tillegg får en del hjelp fra publikum så er jeg sikker på at vi har veldig gode muligheter mot Sandefjord!

Vel møtt!