Heine Ernst Jensen

Ny trener i Sandnes Håndballklubb

Det er med stor glede og entusiasme vi kan meddele at Heine Ernst Jensen har signert for Sandnes HK som ny hovedtrener f.o.m. 1. mai. Heine har signert en toårskontrakt med klubben med mål om å videreutvikle den gode sportslige fremgangen klubben har hatt under Dalibor Sedjak.

Klubbens senior avdeling sammen med gode kommende store kull på guttesiden lover godt for klubbens fremtid, og antall spillere har økt markant de senere årene mye grunnet suksessen vi har hatt med senior A laget.

Lokal forankring, som er en av våre bærebjelker, vil bety mye for klubben rent økonomisk og vil være med på å sikre en videre bærekraftig sportslig utvikling med mål om å etablere oss i eliten.

Vi er sikre på at klubben med signering av Heine har sikret oss en formidabel kapasitet både som menneske og som trener. Heine trener det Slovakiske herre landslaget for tiden, men er kanskje mer kjent for oss nordmenn for å ha ledet det tyske landslaget for kvinner i flere år.

Mer ukjent for de fleste gauker er det nok at Heine i en liten periode under Rune Erlands ledelse spilte for Sandnes i 2. divisjon. Vi ønsker Heine hjertelig velkommen til Sandnes HK.

Ove Kjell Sandvand
Styreleder, Sandnes Håndball.