Enjoy Bonusguiden

Spar penger samtidig som du støtter Sandnes håndballklubb

Hei!

Som dere vet er vi helt avhengige av inntekter for å opprettholde det sportslige og sosiale tilbudet til våre medlemmer. Styret har vurdert mange ulike dugnadsformer, og valget har falt på det alternativet vi mener gir oss mest penger i forhold til innsatsen – Enjoy Bonusguiden.

Det neste året kommer våre medlemmers familier til å bruke penger på nye sko, bukser, gensere, jakker, sportsutstyr, interiør, bursdagsgaver, julegaver osv.

Med Enjoy Bonusguiden vil våre medlemmer spare mye penger bare ved å handle det de uansett må handle – på de stedene de bruker til vanlig – samtidig som de støtter klubben!

 

 

Enjoy Bonusguiden er et rabattkort som gir høye rabatter hos kjente aktører våre medlemmer bruker til vanlig innen shopping, spisesteder, aktiviteter m.m. Her får man 15-30 % rabatt i alt fra de store kjedene som Zavanna, Bik Bok, Fargerike, Vitus Apotek osv. til de lokale, frittstående butikkene, spisesteder og aktiviteter.. Enjoy gir rabatt på rundt 200 brukersteder totalt i Rogaland, samt på over 100 hoteller i 19 forskjellige land.

Rabatten trekkes direkte når man viser frem Enjoy-kortet ved betaling. Kortet er tjent inn etter 1-2 gangers bruk, og med en gyldighetsperiode frem til 1. November neste år har våre medlemmer god tid til å benytte seg av alle fordelene.

Her forklares konseptet på 1 minutt: https://www.youtube.com/watch?v=EI9B0T4Dt1E

Les gjerne mer på www.enjoyguiden.no