En ildsjel i Sandnes Håndballklubb trer av

Klubben takker Inez Petersen for lang og tro tjeneste, hun har bidratt med dugnad og oppgaver fra A til Å i hele 10 år i SHK. Vi kan nevne styrearbeid, dugnadsutvalg, arrangementsutvalg, materialforvalter, oppmann – ja, listen er lang.

Etter at sønnen sluttet i SHK fortsatte arbeidet og dugnadsånden, og hun sier at det ga en mulighet til å treffe utrolig mange flotte mennesker. Hun kom tett på både spillere, dommere, trenere, sponsorer og alle fantastiske foreldre som stiller opp for ungene.

Inez forteller at noe av det morsomste må ha vært å ligge på alle 4 i en åker på Grasrota sammen med herrelaget, det er da en får høre historiene som ikke egner seg på trykk. Opplevelsene sammen med HU-laget har gitt stor glede, de er så gode med hverandre. På håndballskolene har hun også fått bidra, og beskriver ivrige deltakere som alltid er like takknemlige for å få enda et glass med saft, og når de får lov å ta en ekstra vaffel er uttrykket «priceless».

Inez opplever at det frivillige arbeidet i klubben har gitt henne mye til tross for mange timer som er lagt ned. SHK tar av seg hatten i takknemlighet for denne dama, og ønsker henne masse lykke til når hun nå flytter til sydlige strøk. Håper vi ses igjen.