Samarbeid mellom Sandnes håndballklubb og Nærbø IL

Hei alle sammen,

Vi har i dag den gleden av å kunne presentere klubb samarbeid mellom Nærbø idrettslag v/ avdeling håndball og Sandnes Håndballklubb.

Vi mener dette et en veldig viktig avtale, generelt for regionen vår og spesielt for begge klubbene. På denne måten kan vi utfylle hverandre på en god måte, og spille på hverandres kvaliteter og erfaring for å skape en synergieffekt som begge klubbene kan dra fordeler av.

Intensjonen er å utvikle lokale spillere og trenerapparat slik at vi kan markere oss som klubber som tenker utvikling med lokal forankring. Dette er noe som vi mener regionen og klubbene er mest tjent med.

Avtalen vil innebære tett samarbeid mellom eliteklubbene og en felles satsning for U20 under årets NM. Dette samarbeidet ønsker vi å videreføre til aldersbestemte lag uavhengig av kjønn og trenerutvikling.

Vi håper og tror at dette er en meget god løsning for alle involverte parter.

Mvh

Trond Knutsen & Saleem Rana