Billettsalg Sandnes – Viking

Covid-19 informasjon:

Personer som er syke eller har lett sykdom som hoste, snue, sår hals eller feber skal ikke møte i Sandneshallen.

Vi ber deg kontakte Sandnes håndballklubb på post@sandneshk.no hvis du får symptomer på Covid-19, eller blir akutt syke med luftveisinfeksjon 48 timer etter besøket i Sandneshallen. Sandnes HK vil ta kontakt med smittevernlegen i Sandnes for videre oppfølging.

Sandneshallen åpner for publikum kl. 16.00

Kjære håndballvenner

Årets Sandnes HK trener Dalibor Sedjak er ansatt i klubben som hovedtrener for de 2 neste sesongene. Han har med seg Annette Ovedal, Sven Ola Lode, Svein Høgemark og Petter Sværen i støtteapparatet.

Vi startet håndballtreningene 20. juli og har frem til dags dato hatt daglige treningsøkter. Etter fjorårets sesong har vi mistet flere etablerte spillere, men har nå fått flere yngre urutinerte spillere inn i troppen.

Samarbeidsavtalen med Nærbø blir spennende å se, hvordan utvikler seg fremover. Flere av Nærbøs yngre spillere har meldt overgang og er klar for årets håndballsesong i Sandnes HK. Simon Løge, Tord Knutsen, og Tollef Helland. Samtidig har vi fått inn flere spillere utenfra bl.a Ari Halldorsson fra Elverum, Oscar W Nordeng fra Storhamar. Samt Nicklas Benevoli fra Viking Tif, Bergen. Bjørnar Hesthamar, Sindre Kjærstad og Erlend Ritland er tatt opp i stallen fra juniorlaget.

Vi forventer en tøff sesong, sier Dalibor. Ungt urutinert lag med mye talent. Vi gleder oss til å se utviklingen i laget fremover.

Petter Sværen