Dalibor sine tanker om kampen

Hei

Takk for støtten i forrige hjemmekamp mot SIF og velkommen til ny kamp!

Lokaloppgjøret mot SIF endte dessverre ikke som vi håpet og kanskje hadde trodd. Det var en rotete kamp som bølget frem og tilbake der vi i første omgang viste strålende angrepsspill mens andre omgangen ble preget av mange tekniske feil og dårlige avslutninger. Vi hadde flere muligheter til å avgjøre kampen i andre omgang, men som vi opplevde i kampen mot Herulf også, er vi dessverre ikke dyktige og kalde nok til ta vare på disse mulighetene. Ved og ikke ta vare på disse mulighetene, gir vi motstanderen muligheten å komme tilbake i kampen igjen og det er de fleste lagene i 1.divisjon gode nok til å utnytte.

Vi går inn i en periode der kampene kommer ganske tett på hverandre og vi må så fort som mulig knekke den koden, hvordan vinne kampen.

Første test er borte mot et av opprykksfavorittene Follo HK. Det er et lag som består av noen veldig gode og rutinerte spillere og noen unge talentfulle. Et lag som spiller tøft i forsvar, har kanskje 1.divisjons beste målvakt og som scorer mange mål fremover. Det er en kamp vi har alt å vinne i, trygghet, samspill, selvtillit og kanskje til og med et poeng eller to. Vi kan spille med senkede skuldre og ikke tenke for mye på konsekvensene.

Tre dager etterpå møter vi Charlottenlund hjemme. CSK har i likhet med oss mistet mange spillere siden fjorårets sesong og stiller med et veldig ungt lag. De har startet sesongen bra og har 4 poeng allerede. Et lag som spiller 3-2-1 i forsvar og veldig tålmodig og disiplinert i angrep. En vanskelig motstander, men absolutt et lag og en kamp vi bør vinne for å få ro med tanke på fortsettelsen.

Vi sliter med noen skader fortsatt, Simen Sagli er ute et par uker til, Stava er vond i ryggen og er usikker og Kristian Søraker er dessverre ute i lang tid med avrevet leddbånd i albuen. Men vi har 16 andre spillere som er friske og som står på daglig for å bli bedre, og vi gleder oss derfor til denne hektiske perioden med mange kamper!

Vel møtt!

Hilsen Dalibor Sedjak