Dalibor sine tanker

Oslo Studentenes IK – Sandnes

Hei

Gårsdagens tøffe bortekamp mot Falk Horten endte med 3 måls seier til oss. Det var vår første seier mot Falk Horten på bortebane og den smakte ekstra godt siden vi møtte et hjemmelag som var skråsikker på seier før kampen. Det utnyttet vi i går til det fulle.

Vi startet kampen glimrende, både i forsvar og i angrep og vi opparbeidet oss raskt en ledelse på noen mål. Den ledelsen økte vi enda mer til pause da vi ledet med 7 mål. Andre omgangen var kanskje ikke like bra som den første, men vi spilte klokt og disiplinert og vi klarte å holde Falk på trygg avstand.

Seieren smakte veldig godt, men den kostet en del krefter også. Vi fikk også en lei skade på Ole Andre som kanskje blir satt ut av spill noen uker.

Allerede førstkommende tirsdag er det en ny vanskelig bortekamp mot Oslo Studentene. Et lag som vi i utgangspunktet skal slå, men som er vanskelig å forberede seg skikkelig mot da vi aldri vet hvilke spillere de stiller med. Derfor må vi ha fokus på oss selv og ta med oss det gode spillet og energien fra gårsdagens kamp når vi nok en gang reiser til Oslo på tirsdag!

Hilsen Dalibor