Dalibor sine tanker Sandnes mot Vikhammer HK

Sandnes – Vikhammer HK

Hei

Gårsdagens kamp borte mot OSI betegnet vi på forhånd som en av de vanskeligste bortekampene denne sesongen. Dette pga. at kampen kommer to dager etter kraftprøven mot Falk, en uortodoks og uorganisert motstander i tillegg til et useriøst arrangement.

Men gutta tok virkelig tak i seg selv, forberedte seg godt og tok motstanderen og kampen på alvor. Selv om vi ikke spiller noen stor kamp og ikke klarer å opparbeide oss noe veldig stor ledelse så kontrollerer vi kampen fra start til slutt og vinner med 5 mål. Vi roterer på spillerne der alle får spilt og bidratt og vi bruker ikke mer krefter enn nødvendig.

Nå tar gutta fortjent en fridag før vi på torsdag er i gang igjen med forberedelser mot søndagens hjemmekamp mot Vikhammer. Vikhammer er nyopprykket og består av gode rutinerte spillere som har spilt lenge sammen på 2.div nivå. De spiller til tider 3-2-1 forsvar som kan være vanskelig å bryte gjennom hvis spillet ikke sitter som det skal.

Vi skal forberede oss godt til søndag slik at vi er klar til å fortsette den gode seiersrekken vi er inn i. Vi forventer en tøff kamp og enda en seier!

Hilsen Dalibor