Dalibor sine tanker Kristiansand – Sandnes

Hei

Nå har vi akkurat gjennomført siste trening og forberedelser rettet mot Kristiansand Topphåndball og vi er klar til å reise til Sørlandet i morgen og stjele et poeng eller to.

I morgen møter vi et sterkt hjemmelag som i utgangspunktet er store favoritter både i morgen og til å rykke opp til Eliteserien. Et lag med masse rutine, muskler og tyngde, som spiller tøft og brutalt i forsvar. I tillegg trenes de i år av Gunnar Pettersen som har gitt laget en ekstra trygghet.

Vår mulighet ligger i farten, intensiteten og oppfinnsomheten vår. Vi stiller mer eller mindre fulltallig, der bare Ole Andre fortsatt ikke er 100% men blir med på turen og skal prøve å bidra i forsvarsarbeidet.

Vi gleder oss enormt til morgendagens kamp og til å krige oss til nok en seier!

God kamp!