Petter sine tanker om kampen Fold HK – Sandnes

Kjære håndballvenner i Sandnes

Lørdag møter vi Fold HK i Rykkinnhallen i Drammen. Fold som har skiftet navn fra St. Hallvard, kommer fra en forholdsvis enkel seier borte mot Vikhammer, mens vi fikk kjørt oss mot et godt forberedt Kristiansand, sist helg.

Vi kommer til å møte en gammel kjenning på motsatt banehalvdel i Anders Jansrud. Sammen med broren Jørgen Jansrud står de for styrke i forsvar og mange scoringer. De må stoppes om vi skal ta poeng.

Vi spilte oss til mange mål og sjanser mot Kristiansand og må fortsette i samme spor. Vi må opp et hakk og to forsvarsmessig, skal vi ha muligheter mot et sterkt Foldlag. Vi savner vår strateg og kaptein Ole Andre Oftedal, som er ute med skade for tiden. Vi skal brette opp ermene og gjøre det vi kan for å ta med oss poeng, i denne, i utgangspunktet vanskelige bortekampen.

Hilsen Petter Sværen