Petter sine tanker om kampen Sandnes – Viking TIF

Kjære håndballvenner

På søndag møter vi Viking TIF fra Bergen, i den siste kampen før vi starter på andre del av terminlisten.

Vi kommer fra Rykkinhallen med full poengscore, etter en veldig bra kamp mot topplaget Fold HK. 3 måls seieren kommer etter en veldig god laginnsats, hvor flere spillere melder seg på. Det er viktig i en tid hvor flere sentrale spillere sliter med skader i skrivende stund. Det åpner også opp, for mer spilletid for våre lovende unge gutter.

Viking TIF er et hardtarbeidende og rutinert lag med profiler som Miguel Pereira og Nærbøgutten Kjetil Johansen i spissen. Forsvarskjempen Alexander Benevoli er limet i forsvarsarbeidet hos bergenserne. Forøvrig bror av vår Nicklas Benevoli. Det kan bli en spennende duell i kampen.

God kamp

Hilsen Petter Sværen