Sponsor – Bli med på laget!

Sandnes Håndballklubb ble stiftet 12. november 1965, men røttene til organisert håndball i Sandnes går tilbake til 1945 da Sportsklubben Ulf den 22.juni 1945 tok håndball opp i sitt program.

I dag består Sandnes håndballklubb av over 600 medlemmer med fordeling ca. 2/3 jenter og 1/3 guttelag. Lagene våre har et høyt aktivitetsnivå og viser veldig godt igjen i de flotte lyseblå draktene. Det bygges sterke sosiale relasjoner og medlemmene får flotte opplevelser for livet gjennom engasjementet klubben.

Mange av breddelagene presterer på veldig høyt nivå regionalt og nasjonalt, både på gutte- og jente-siden. Klubben drives på dugnad med flotte engasjerte foreldregrupper som støtter og trår til på alle nivå. Videre løfter våre stolte sponsorer klubben fram, helt opp til nasjonalt senior-nivå der vi hevder oss bra i 1-divisjon.

SHK gir tilbud til alle i byen som ønsker å være med. Derfor inviterer vi DIN BEDRIFT til å bli med på laget og sammen skape et enda bedre tilbud.

Kontakt oss på marked@sandneshk.no for nærmere samtale.

DRAKTREKLAME

Som samarbeidspartner får du mulighet til profilering på draktene til over 600 spillere i alle aldersgrupper. Våre unge lovende i lyseblå drakter lyser opp alle håndballhaller I regionen og landsdelen stort sett hele året.

NETTVERKSTREFF

Som samarbeidspartner får du invitasjoner til våre nettverkstreff med høyt faglig innhold, i samarbeid med Quality Hotel Residence og Bjørnson som er landets fremste aktør på lederutvikling

PROFILERING UNDER HERRE A-KAMPENE

Som samarbeidspartner får du mulighet til sentral profilering I Sandneshallen når A-laget spiller sine kamper på nest høyeste nivå.

ANNONSE I SHK AVISEN