Petter sine tanker om kampen Sandnes – HK Herulf Moss

Kjære Håndballvenner

Da står årets siste kamp for døren, med HK Herulf Moss som motstander. Et lag vi tapte 26-24 mot, i slutten av september.

Laget har siden slitt mot bedre motstandere, men har forsterket med flere spillere siden den gang. Bl.a. en gammel Sandnes spiller som heter Chris Andre Inglingstad. Sebastian Schwartz er lagets toppscorer. Velkjente og rutinerte Khaled Chentout er lagets playmaker. Laget har spilt flere jevne og gode kamper i det siste og er i god form. Ole Einar Søtorp Kaaterud er en mann som vi må holde et ekstra øye på.

Vi var i Nøtterøyhallen og sto for en bragd jeg ikke har vært med på tidligere. Vi sto med et skadeskutt lag og klarte med kun 12 mann å hente et utrolig herlig poeng i onsdagens oppgjør, mot serielederen på bortebane. Et velfortjent poeng, som kom etter en laginnsats til å være stolt av, under dyktig lagledelse av vår trener Dalibor Sedjak.

Ny kamp mot HK Herulf Moss betyr at vi må nullstille oss, vi må ut å sloss for poengene, slik tabellsituasjonen er i dag må vi ha begge poengene.

Da dette skrives er jeg veldig usikker på hvilke spillere vi har til disposisjon, men vet at de som nå får sjansen, er kapable til å ta poeng fra de fleste lagene i divisjonen.

Klarer vi å hente frem laginnsatsen slik vi har fremstått med i våre siste kamper håper og tror jeg på 2 viktige poeng

God jul til dere alle.

Hilsen Petter Sværen