DNB Julebaluba 2021

Etter et ufrivillig opphold så inviterer nok en gang Sandnes HK til den tradisjonelle Julebalubaturneringen i romjula. Vi ønsker velkommen til sosiale og aktive håndballdager i Giskehallene 1 & 2. Dette trenger vi alle!

Vi setter stor pris på klubber som stiller opp år etter år, og håper også at nye klubber ønsker å bli med på kjekke romjulsdager med ivrige håndballspillere. Vi oppfordrer spesielt guttelag til å melde seg på.

Turneringen er åpen for følgende klasser:

Mini 6, Mini 7, Mini J/G 8, J/G 9, J/G 10 og J/G 11. Minilagene spiller på liten bane. Spilletid 1×15 minutter. Nytt av året er at 9 og 10 åringene spiller på kortbane, mens 11 åringene fremdeles spiller på stor bane. De spiller alle 2×12 minutter. Alle lag får minimum 3 kamper hver.

Vi opprettholder vår målsetning om å gjennomføre turneringen med effektiv kampavvikling og lite ventetid mellom kampene. Ikke nok med det! Uten å love for mye. Ryktene sier at Sandnes-tigrene kommer på besøk også i år. Med mulighet for å ta lagbilder. Det hadde vært stas!

Priser:

Startkontingent er kr 1000 for Mini og J/G 9, og kr 1500,- for J/G 10 og J/G 11.

Påmelding:

Bindende påmelding innen fredag 26.11.2021 via Profixio.

Facebook side med oppdatert informasjon:

Premiering:

Alle spillere vil bli premiert.

Kontakt:

Axel Todal tlf: 954 43 638, mail: axelt@broadpark.no

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til trivelige håndballdager i Giskehallen.

Med vennlig hilsen Turneringsutvalget i Sandnes Håndballklubb.