Sandnes – Charlottenlund

Velkommen til ny hjemmekamp

Onsdagens motstander er Charlottenlund fra Trondheim. Det er et meget ungt og lovende lag, med innslag av noen rutinerte spillere som har variert stort i sine kamper. Lagets toppscorer er Nicolai Daling, som også innehar tittelen som divisjonens toppscorer med sine 95 mål så langt. Rutinerte Mats Gulseth er også et navn å følge ekstra med på.

Charlottenlund gikk på ett noe overraskende hjemmetap søndag, mot Oslostudentene og er nok klare for å reise seg igjen etter den kampen.

Vi reiste til Moss og kom hjem med 2 nye poeng i sekken og er klar for å gjøre en god kamp mot Charlottenlund.

Covid smitten i laget er i skrivende stund null, slik at vi har nesten fulltallig tropp på plass. Dette bidrar til kamp om plassene i laget og skjerpet innstilling. Kristian Søraker er snart klar for full trening igjen og vi håper han rekker noen av kampene som kommer fremover.

Vi håper å vise frem noe av styrken vår i form av fart, intensitet og disiplin. Fungerer det, er jeg sikker på at dette blir en ny severdig kamp og at vi tar 2 nye poeng i Sandneshallen.

Håper på solid støtte i et stortvoksende hjemmepublikum.

Petter