SHK på KFUM beach turnering

SHK stilte med lag i J07, J06 og J05 klassene i helgens KFUM beach håndball.

Alle tre kullene spilte finale, der J07 og J05 vant sine finaler, og J06 fikk en fin fin andre plass etter en spennende kamp. Kjekt å se jentene heie hverandre frem.

Oppsummering fra SHK J07:

Knallkjekk helg med KFUM Beachhåndball turnering! SHK J07 stilte med tre lag. I åttendelsfinalen var det, uheldigvis, SHK 1 mot SHK 2! I semifinalen møttes de to gjenværende Sandneslagene og finalen var sikra. SHK 3 gikk av med seieren her og møtte de KFUM 1 i finalen. I finalen utklassa SHK 3 KFUM og vant pokalen! Finalen hadde det meste! Spektakulære redninger, glimrende forsvar, og alle bidro i angrep med et poengere, piruetter og 2 poengere fra spesialisten som hadde kjempe energinivå fortsatt i finalen. Virkelig bra trøkk i angrepsspillet hele søndagen! Så godt som hele SHK J07 ble værende hele dagen for å heie frem SHK 3. Fantastisk bra jobba av Sandnes! Gratulerer så mye!

SHK J07

Oppsummering fra SHK 06:

Stilte med 3 lag i turneringen. 2 lag til kvartfinalen, og 1 lag til finalen. Mye kjekk hånball, spennende kamper og fantastisk innsats.  Jentene fikk en fin fin andre plass etter en spennede og underholdende kamp. Godt jobba av alle sammen

SHK J06

Oppsummering fra SHK 05:

Stilte med 2 lag.  Av de innledende kampene vant lagene 5 av 6 kamper.  Lagene møttes i semifinalen så det ble dermed et SHK lag i finalen. Finalen vant de mot Hinna. Det er tredje gang 05 jentene deltar på beach turneringen og alle 3 gangene har de tatt med den gjeveste pokalen hjem til Sandnes.

SHK J05