OBOS håndballskoler – juni 2023 (UTSOLGT)

Sandnes Håndballklubb vil sommeren 2023 arrangere OBOS-håndballskoler i Giskehallen 22.-23. juni.

Sportslig ansvarlig for håndballskolene er Dalibor Sedjak. Elitespillerne og rekrutt-laget til Sandnes HK vil være instruktører.

Påmeldingsfristen for OBOS- håndballskolen er søndag 18. juni. Benytt TicketCo for bindende påmelding og betaling. Har du spørsmål om håndballskolene kan du sende e-post til handballskole@sandneshk.no

OBOS håndballskole 22.–23. juni for barn i alderen 7–12 år mellom kl. 09:00 – 15:00. Dette er for barn som ikke har spilt håndball før, og barn som har spilt en del. Temaet er at du skal lære grunnleggende håndball ferdighet og videreutvikle disse. Vi vil samtidig legge til rette for at du får en god opplevelse, treffer andre utøvere og har det gøy!

Det vil bli servert enkel lunsj og frukt hver dag.

Pris for håndballskolen: kr 600 inkl. påmeldingsavgift. TicketCo:

OBOS håndballskole 22.–23. juni for ungdom i alderen 13–15 år mellom kl. 09:00 – 15:00. Målet er å utvikle individuelle ferdigheter, samspill, glede, mestring og samhold.

Dalibor sier at tema for ungdommene på torsdagen vil være trening på individuelle ferdigheter med fokus på skudd og finter, mens tema på fredagen vil være fokus på duell og forsvarsspill.

Satser du på å bli/er keeper får du egen trening og oppfølging.  

Det vil bli servert enkel lunsj og frukt hver dag.

Pris for håndballskolen: kr 600 inkl. påmeldingsavgift. TicketCo: